6 C
Skopje
сабота, септември 23, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Видовитиот старец предупредува: Доколку родителите го направат ова тогаш страдањето на детето е неизбежно

  Старецот Пајсие кој живеел на Света Гора укажува дека луѓето кои некои од родителите ги проколнал секогаш во животот настрадуваат.

  Немојте да дозволите нешто такво да се случи и со вашето дете па цел живот да се каете и да страдате. Доколу родителот го проколне детето тогаш страдањето е неизбежно.

  Детето на кое родителот ќе му рече „Оди по ѓаволите“ веднаш оди во рацете на ѓаволот, бидејќи тогаш тој има отворен пат кон него и на ѓаволот му е дозволено да прави што сака со детето.

  Наместо да зборувате лошо на своите деца, би ви било подобро да ги благословите и да барате од Бога секогаш да ги следи среќа.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.