ВИДЕО: На овој начин најлесно се постигнува оргазам кај жените

Оргазмот е неверојатно искуство кое секој го доживува на различен начин, но истражувањата во светот покажуваат дека мажите многу полесно доживуваат оргазам од жените.

Затоа експертите од оваа област направија видео кое им ја олеснува работата како на мажите така и на жените. Во следново видео се објаснува како жените најлесно да го постигнат врвот на сексуалното задоволство…