ЈуТјуб шоуто “To Catch a Cheater” во последно време добива нова димензија.

Станува збор за шоу во кое партнерите сакаат да откријат дали ќе бидат изневерени.

Келси решила да ја тестира својата пријателка Бритни, а вмешано било и нејзиното момче. Погледнете како минало тоа…