6 C
Skopje
сабота, март 2, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Василиевата молитва е најсилна против негативните влијанија! Еве што и како да направите!

  Василиевите молитви најмногу се користат кога се плашиме дека имаме негативно влијание од некого или некаде.

  Многу луѓе сведочат дека се чувствувале многу подобро откако ги прочитале сами дома. Можете исто така да прашате свештеник. Не плаќајте некои надрилекари за да го направите тоа.

  Тие се читаат неколку пати на ден ако се сомневате дека некој лошо влијае на вас

  Според свештениците, молитвите влијаат на нас на енергетско ниво и се најдобриот начин да се свртиме кон нашата вера. Така е, не одиме по секакви мажи и жени кои наплаќаат пари за такви услуги.

  Читањето на молитвата најдобро функционира ако го комбинираме со неколкудневен пост, со кој ја покажуваме нашата силна вера и волја.
  Има нешто многу важно што треба да го знаете ако одлучите да одите во црква за да ја прочитате вашата молитва таму.

  Особено ако те испратил некој таму. Се посетува храм, но не случајно и не во екстремна потреба, едноставно затоа што некој не испратил таму со некакви упатства и затоа што имаме потреба.

  Ако одите таму да запалите свеќа, бидете дел од службата, обидете се да се однесувате соодветно, разговарајте со луѓето таму.
  Врати се подоцна. Обидете се да станете дел од духовниот живот, просветлете се, станете дел од заедницата. Во спротивно, на погрешен начин барате спас од проблем.

  Да се ​​молиме на Господа!

  Бог на боговите и Господар над господарите,

  Создател на огнените редови, вешт уметник на бестелесните сили и Творец на сè небесно и земно, горе и долу, Кого никој не го видел, ниту може да го види, и од Кого се плаши и трепери целото создание, Ти Кој некогаш се фалел со командантот на небесната војска, која во непослушност отстапи од својата служба, ти ја фрли на земјата и ангелите кои се повлекоа со него, кои станаа демони на злобата, ги фрли во длабочините на темниот Тартар (Пеколот), кој ја направи оваа магија, изведена со Твоето страшно име (Исус од Назарет), за да биде опасност за овој водач на злобата и за сите негови војски кои паднале со него од горниот светол регион. Избркајте го и забранете нему и на неговите демони целосно да попуштат, да не им нанесуваат повеќе штета на духовно запечатените, за запечатените да добијат моќна и силна сила, да го газат змејот и скорпијата и секоја непријателска сила, за тоа се пее и прославува и од секој здив со страв го прославува Твоето, на Отецот, Синот и Светиот Дух – пресвето име, сега и секогаш и во вековите. Амин!

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.