6 C
Skopje
вторник, септември 26, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Ако ја имате оваа паричка дома може да се збогатите

  Можеби дома чувате монети од 2 евра, кои денес вредат многу повеќе од првичната вредност.

  Тие биле пуштени во јавноста во одреден тираж и биле посветени на некое случување или можеби во процесот на изработка дошо до грешка. Со текот на време нивната вредност се зголемилаи сега ја бараат сите колекционери на светот.

  Грешката на оваа монета е тоа што сите 15 земји членки на Европска Унија се прикажани без граница. Вкупно има 30 примероци и сите колекционери трагаат по нив.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.