6 C
Skopje
недела, јуни 23, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Ако новата облека мириша “чудно”, во неа го има овој ОТРОВ, прочитајте внимателно!

  Во производството на облека во светот се користат околу 8.000 различни синтетички материјали, а многу од нив не се тестирани, ниту се безбедни за човечкото тело.

  Токму затоа ваквите материјали можат да му наштетат на нашето тело. Дали некогаш сте почувствувале чуден и силен мирис од облека во кинеска продавница? Тој мирис воопшто не е здрав и е многу опасен за човечкиот организам, бидејќи содржи многу хемикалии кои не се добри за нас.

  Станува збор за одредени вештачки мириси кои не се дозволени во Америка и Европската Унија, но во азиските земји приказната е поинаква.

  Се разбира, најмногу облека во нашиот регион доаѓа од Кина. Покрај бројните хемиски супстанци, забележана е и концентрација на различни пестициди.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.