6 C
Skopje
сабота, јули 13, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Ако на банкомат забележите вакво нешто ни случајно не ја ставајте картичката и не подигајте пари

  Криминалците се сѐ покреативни, а за да ги заштитите вашите работи, потребно е да поведете сметка за неколку ситници со кои може да спречите кражба.

  До вашите податоци, криминалците доаѓаат на многу начини.

  Таблата за куцање на банкоматот се користи за запишување на ПИН лозинката. „Лажната“ тастатура ја памети вашата лозинка.

  Обрнете внимание на овие работи:

  • Пукнатини и гребатинки кои укажуваат дека банкоматот е оштетен.
  • Нешто што е чудно и невообичаено.
  • Различни облици или бои на банкоматот.
  • Делчиња кај отворот за картичката.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.