6 C
Skopje
сабота, декември 2, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Ако вашиот ангел сака да ве предупреди, тој ви испраќа 1 од овие 5 сигнали

  Нашиот ангел нè штити и води. Тој е божественото создание на светлината и љубовта да им помага на луѓето во животот.

  Секој човек има свои уникатни ангели чувари – ангел од кој секогаш можете да побарате помош.

  Ангелите ја почитуваат вашата слободна волја и нема да интервенираат ако не ги барате – дури и ако вашиот живот е во опасност. Ангелите комуницираат со нас преку интуитивни чувства и специјални сигнали.

  Ако се сомневате во исправноста на вашата одлука, секогаш можете да му се обратите на вашиот ангел за потврда. Ангелските знаци ни помагаат полесно да комуницираме со нив, да ја подобриме интуицијата и ни даваат самодоверба да продолжиме напред.

  Освен тоа, ангелите постојано ни даваат знаци, особено за да ни го привлечат вниманието. Вашите ангели ги знаат сите ваши најдлабоки желби, соништа, вистински чувства, стравови, слабости, силни и слаби страни. Вашиот ангел ја знае вашата вистинска природа како човечко и духовно суштество.

  Кога ангелите сакаат да ве предупредат или да ве потсетат на нешто важно, тие ви испраќаат знаци. Ова се 5-те знаци на ангелите кои не треба да ги игнорирате:

  Бучава во ушите.
  Тинитус – многу чест метод на комуникација помеѓу ангелите и луѓето. Ова може да биде знак на поддршка што ве потсетува дека ангелите се блиску и подготвени да ве утешат.

  Тоа е и знак за потврда: тинитус укажува на тоа дека вашите постапки и мисли во овој момент се правилни и важни. Ако слушнете зуење во вашите уши, знајте дека ангелите ви велат дека сте на вистинскиот пат.

  Бројот 11.
  Броевите се универзален јазик што ангелите го користат за да комуницираат со нас. Броевите кои се повторуваат се порака, чие значење зависи од конкретните броеви.

  Конкретно, бројот 11 има многу значења и ангелите честопати го испраќаат повторно и повторно ако сакаат да комуницираат нешто со вас. Ако например се се буди. Ангелите кои ве бараат ве „будуваат“ или во духовна смисла или во смисла дека е време да сфатите некоја вистина која можеби не ви се допаѓа (на пример, вашата врска е исцрпена).

  Пердув.
  Ако одеднаш наидете на пердув, тоа е знак од вашиот ангел чувар да не се обесхрабрувате! Утеха е што се е во ред и што не сте сами. Не се борите сами со проблемот, побарајте помош и водство од ангелите.

  Орел.
  Орел – симбол на интуиција. Ангелите го испраќаат орелот како знак дека мора да ги следите вашите инстинкти, бидејќи интуицијата не би ве изневерила, дури и ако вашето мислење се разликува од повеќето луѓе. Орелот ве потсетува дека е невозможно да се игнорира вистината, во спротивно може да доведе до проблем во иднина.

  Чудно чувство во сончевиот плексус.
  Чакрата околу сончевиот плексус (се наоѓа на 5 cm над папокот) е исклучително чувствителна на енергија; затоа велиш „Интуицијата ми кажува“. Ангелите ви испраќаат сензации во оваа област за да ве предупредат дека нешто не е во ред!

  Може да се чувствувате мачнини, под стрес, па дури и малку непријатно. Не ги игнорирајте овие чувства – обрнете внимание на моментот кога ќе се случат.

  На пример, ако почнете да ви се гади во присуство на некоја личност, тоа е знак дека барем не треба да бидете со него.

  Колку подобро научите да ги препознавате знаците на ангелите, толку попрецизна ќе биде вашата интуиција. Ако не гледате знак, прашајте го вашиот ангел за објаснување. Тој секогаш ќе најде начин да ви каже што да видите.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.